Sustin si-mi place

joi, 1 octombrie 2009

Haideti sa va mai zic una buna:PD-L a aprobat azi, in guvern, cu lipsa de cvorum, o lege care spune ca, in ziua alegerilor, vom avea 2 chestii de votat:

-una, evident, alegerea presedintelui
-cea de-a doua este alegerea intre parlamentului unicameral sau cel bicameral(adica fie vom avea doar Senat, fie Senat si Camera Deputatilor-cum este acum-). E un scrutin total lipsit de sens, pentr ca tot parlamentarii sunt cei ce vor da votul final, adica daca vor ei, legea trece, daca nu, NU!:D

Acum va intreb eu:ce va face sa credeti ca niste parlamentari si-ar semna voluntar demisia(pentru ca parlamentul unicameral ar insemna demiterea a aproximativ 160 de emnitari)??? In plus, UE va obliga toate tarile uniunii sa adopte parlament bicameral din 2012(daca nu ma insel).

Revenind, atunci cand vom intra in cabina, vom avea 2 buletine de vot si 2 stampile. Ia ziceti voi, cam cate posibilitati de frauda electorala exista??

Nu vi se pare minunat acest lucru??

Si mai minunat e ca PD-L se gandeste sa faca un guvern minoritar, bicolor, impreuna cu....EXACT! Ati ghicit:cu UDMR. Cu aceasta capusa de partid care se agata de orice si de oricine, ca sa le fie lor bine.

Acum ca pleaca(sau cel putin asa se pare) PSD de la guvernare, PD-L va trebui sa construiasca un guvern.Cum?- poate va intrebati. Ei bine, e foarte simplu!Fuzioneaza cu maghiarii, le vor da si lor ceva ministere minore, iar ceea ce ramane neocupat, “cumperi” scurt niste ministri de la partide gen PRM sau PNG si ocupi! Pam-pam! In plus, guvernul nu va putea fi demis, pentru ca in ultimele sase luni de mandat nu se mai pot depune motiuni de cenzura. O miscare inteligenta...

Dupa cum se vede, urmeaza o perioada de patriarhat total, tatuca noastra luand fiinta in forma de marinel!

Sa traiti bine!

UPDATE: Incasarile guvernametale sunt de 6,6%.
Cheltuielile guvernamentale sunt de 8,3%.

Ura! Ura! Ura!

UPDATE 2:Basescu l-a revocat pe Nica, l-a nominalizat pe Blaga drept interimar. Ce nesimtiti!!!PSD are 30 de minute sa isi depuna demisiile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu