Sustin si-mi place

miercuri, 14 octombrie 2009

Pai se putea???

Update:le-a tras-o Marinelu'. Ciuciu guvern de tehnoloi, ciuciu premier independent. Cred ca le-o mai trage odata, dar puternic. Sa vedem.


Am zis sa nu mai scriu, pentru un timp, de politica. Dar mi-au facut astia o bucurie mult prea mare sa nu metionez nimic aici.

Se pare ca a cazut guvernul Fleosc(sau era Boc?) in urma aprobarii motiuni de cenzura depusa de liberali si de maghiari. Toate bune, zic!! Din partea mea sa cada toti, nu ma supar deloc, Sa cada toti asa de rau incat sa nu se mai poata ridica. Nu e unul mai breaz,mai azug sau mai predeal ca altul. Toti sunt o balaceala, o mizerie, dejectii porcine, ingrasamant natural si alte chestii scarboase si puturoase.

Si, bufoni cum sunt ei, ne fac putin sa radem cu declaratii de genul:

Joana in parlament: “trebuie sa recunoastem ca nu suntem nici noi usa de biserica!”. In SFARSIT!!A dat Sfantu' sa va denigrati si singurei. Sper ca nu v-a zis partidu’ sa ziceti asta,domnule Jeoana, ca ma dezamagiti complet!

La fel de misto au fost si contrele dintre Marinel si Crin:
“Domnule Antonescu, ma tem ca aveti probleme cu istoria, chiar daca sunteti profesor.”
“Eh,domnule presedinte, toti avem probleme cu istoria!” /:)

La Realitatea(se discuta despre propunerile partidelor la postul de prim ministru - PD-L propune tot pe Boc, restul partidelor pe Klaus Johannis, primarul Sibiului):
Videanu:”Johannis nu e bune de prim ministru, el e primar. La judet e una, tara e alta.”
Realizator:”Dar si domnul Boc era primar cand a venit la Cotroceni.”
Videanu:”Pai da, dar el era mai mare, era la Cluj!”

Gata cu rubrica “sa ne radem si noi”

Eu zic ca noi, popo(r)ul, tre’ sa ne simtem bine! Sa ne bucuram si sa cantam ca la nunta, inconjurati de niste transpirati in timp ce urlam cu sete “Pusca si cureaua lataaaaa/Ce barbat....”. Eu zic sa luam o sticla de matrafox, sa ne inveselim si sa tipam, sa iesim la un Ziv, un Brifcor, o maslina, poate chiar un Profiterol! Da, ca in urma crizei politice creste euro, ca in urma crizei politice creste instabilitatea pietei, ca in urma crizei politice scad investitiile, dar astea sunt doar detalii, noi sa fim sanatosi, ca boala vine singura!



Tra la la la lalaaaaaaaa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu