Sustin si-mi place

marți, 20 octombrie 2009

Ete d'aia nu vei iesi tu presedinte!!


In viziunea sefului statului, principalele doua posturi de televiziune axate pe difuzarea informatiilor mai mult strica decat ajuta.

Intrebat de ce politica in Romania se face in jurul persoanelor si nu in jurul problemelor importante cu adevarat pentru romani, presedintele a raspuns: "Pentru ca la noi exista Vantu si Voiculescu, ce au trusturi media, pentru ca interesul lor nu este sa aduca in prim plan dezbateri importante".

Mai mult, seful statului i-a indemnat pe romani sa faca un exercitiu: sa nu se mai uite la Antene si la Realitatea timp de doua saptamani. "Va asigur ca veti vedea Romania altfel, asa cum este", a conchis Traian Basescu.

In cadrul unei discutii online cu cititorii Hotnews, seful statului a subliniat ca nu-si doreste sa dizolve Parlamentul dar "atunci cand politicienii nu gasesc o solutie, cel chemat sa o dea este poporul".

Presedintele Traian Basescu a mai declarat, luni, ca premierul desemnat Lucian Croitoru va propune o formula de cabinet cu mai putini ministri si ca va pune accentul pe oameni cu reputatie cunoscuta in domeniile propuse.

La insistentele cititorilor Hotnews, presedintele a oferit chiar si un pronostic asupra turului doi al prezidentialelor, din 6 decembrie: Traian Basescu versus Mircea Geoana.

Despre Elena Udrea si Monica Iacob Ridzi, precum si despre fiicele sale, presedintele a subliniat ca primele doua doamne sunt tratate dupa legea raspunderii ministeriale, si a afirmat "fara rezerva" ca nici una dintre fiicele sale nu este implicata in acte ilegale.

"Pentru a intelege propaganda mincinoasa indreptata impotriva familiei mele va pot spune urmatorul lucru despre EBA: s-a spus ani de zile ca primeste un salariu de 8 - 9000 de euro de la Luxten. In realitate, avea un salariu de 800 - 900 de euro pe luna", a spus presedintele.

stire preluata de aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu