Sustin si-mi place

miercuri, 30 septembrie 2009

Criza pe toate planurile

Sa ne bucuram cu totii pentru ca:
-avem criza financiara?-aveeeemmm!
-avem criza politica?-aveeemmm!
-avem criza in sistemul de invatamant?-aveeeemmmm!
-avem criza in sistemul sanitar?-aveeemmm!
-avem criza la CFR?-aveem!
-avem criza la M.A.I.?-aveeeemm!

Ce e minunat este ca in zona Bucurestilor, mai ales in zona palatelor, toate astea nu se simt.

De criza financiara nu se pune problema acolo, de la bun inceput.

Criza politica si toate mizeriile aste politice,nu fac altceva decat sa adanceasca nemultumirea, ajuta organismele europene sa ne vada intr-o lumina palida, sa ne dea note minime pe toate actiunile intreprinse de catre statul roman, sa ne trateze cu spatele.

Cred ca asta meritam. Sa fim tratati cu spatele!

M-am uitat la talk-show-uri cu tema politica, invitatiii fiind, invariabil,un PSD-ist si un PD-L-ist. Ce faceau ei? Vorbeau unul peste altul, ridicau tonul vocii, nu aveau respect reciproc. M-au dezgustat! Sunt penibili! Si, generalizand, asa se guverneaza si tara!Cu circ, cu tipete, cu mizerii. Vorbeau mult si nu ziceau nimic. Aceleasi discursuri sterile, din care nu puteai traduce nici cea mai mica idee constructiva.

In acelasi timp in care cretinii astia notorii se cearta la televizor, in loc sa stea inchisi in sali sa debiteze solutii la rahatu’ in care ne scaldam, profesorii se pregatesc de greva(e normal, atat timp cat salariul mediu net al unui profesor bate in jurul unei sume de 1000 de lei), greva de pe urma caruia sufera si elevii, medicii spun e inadmisibil ce se intampla in sistemul sanitar(nu mi se pare normal ca un rezident, cat e el de rezident, sa castige maxim 800 de lei, in conditiile in care fiecare medic e un pui de Dumnezeu-in sensul ca poate da inapoi viata cuiva-), infrastructura feroviara e dezastru,e la pamant.

PSD zice ca nu mai exista autocare de inchiriat in perioada alegerilor. PD-L ii demite ministrul care emite asemenea afirmatii.

Calea ferata e distrusa-ministrul transporturilor sta bine, mersi, in scaunul lui.

Hotelierii de pe litoralul romanesc au avut cele mai mici venituri din ultimii 10 ani-ministrul turismului(care ministru a cheltuit dublu fata de ministrul precedent) sta bine, mersi pe scaunelul ei moale si cald /:).

Pana una-alta, va las cu o glumita de sezon:

-Cam cat mai ai acum salariu, mai Vasile?
-Pai, cam doua ore...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu