Sustin si-mi place

joi, 17 septembrie 2009

SPAM YOU!!!

Am primit azi mizeria asta:

“Am asistat ieri la sustinerea unei teze de doctorat la noi in Clinica de Medicina Muncii din Cluj si ce mi-au auzit urechile m-a speriat rau de tot!!!
Studiul s-a facut utilizind tehnica de virf (determinarea chemoluminiscentei si a lipoperoxizilor) la nivel mondial si nu doar romanesc !
Despre ce este vorba? S-au studiat efectele cimpurilor electromagnetice (CEM) asupra corpului uman, in special cele produse de telefonia mobila, cuptoarele cu microunde, antenele de telefonie mobila si retelele de inalta tensiune.
TOATE acestea produc: cancer, imbatrinire precoce, sterilitate la ambele sexe, nevroze, tulburari de somn, decalcificari osoase, cresterea coagularii, cataracta,tulburari endocrinologice etc.
ATENTIE!!! Convorbirile pe telefonul mobil cu cit mai mult,cu atit mai rau, dar mai ales la start, cind initiezi apelul, "bipul" cu telefonul la ureche. Autorii studiului propuneau descurajarea pe orice cale a detinerii + utilizarii telefoniei mobile sub virsta de 14 ani !
De departe cea mai periculoasa retea este Cosmote care genereaza impulsurile cele mai puternice, 75% din astea genereaza Zapp-ul, 33% din forta Cosmote-ului genereaza Vodafone si Orange si cel mai jos este Digimobil-ul. S-a vorbit despre cum vibratiile respective avind telefonul la ureche produc la trecerea prin medii cu densitati diferite, concentrari si reflexii in anumite zone, mai ales craniene. Calota craniana (culmea !) poate functiona drept... antena parabolica (!?!) cu concavitatea in jos, concentrind o buna parte dintre unde spre baza creierului, afectind hipofiza si tiroida, cit si cristalinul (risc de cataracta).
Cica PC-urile datorita faptului ca emit unde slabe + ecranarea suferita datorita carcaselor riscurile sint minime, chiar daca procesoarele sint de 3 GHz.
Eu te-am informat, mai departe actionarea in consecinta iti apartine!
Daca consideri necesar, transmite mesajul acesta si prietenilor tai din lista, fireste daca tii cu adevarat la vreunul! ...si reciproc!

Dr. Andreia Rulea
Centrul Medical Med-As 2003 SRL
Director Relatii Contractuale Paraclinic
0727.738.790”



Nu mai pot inghiti rahaturile astea!Nu le mai support!!!

Adica cat(cacofonie asumata) de bou, de incuiat, de…de….nu mai stiu poti fi sa inghiti asemenea mizerii???

Explicati-mi si mie fraza urmatoare: ...Calota craniana (culmea !) poate functiona drept... antena parabolica (!?!) cu concavitatea in jos, concentrind o buna parte dintre unde spre baza creierului…

Data afirmatia de mai sus, va intreb urmatoarele chestii:daca iti infigi un cablu teve in creier si in capatul opus pui o mufa, mufa pe care o bagi in fundu’ plasmei, poti prinde bulgarii??? De cand este calota craniana(culmea!) concava???Ah, stiu!Trebuie sa vorbesti la telefon cu capu-n jos pentru a avea o mai buna circulare a undelor si, in mod implicit, un semnal mult mai bun al telefonului, de aici si concavitatea calotei craniene =>q.e.d.

De departe cea mai periculoasa retea este Cosmote care genereaza impulsurile cele mai puternice, 75% din astea genereaza Zapp-ul, 33% din forta Cosmote-ului genereaza Vodafone si Orange si cel mai jos este Digimobil-ul-mars ma’ d’aici!!!!!!Partea cea mai dureroasa e ca sunt persoane care chiar cred mizeriile astea. Asa ca, draga AndeIa RULEA(suna ca spatarul PULEA), draga director relatii contractual PARAclinic, te rog respectuos sa TE DUCI DREPT DRACULUI SI SA ITI IEI CUTIA TA CRANIANA CEA CONCAVA(concavitatea fiind data, evident, de lipsa materiei cenusii si a vidului ce actioneaza din interior)CE FUNCTIONEAZA DREPT ANTENA PARABOLICA SI SA TI-O INFIGI DREPT IN CUR!!!

Acum, ca m-am relaxat putin, va spun ca maine postez ceva despre Oktoberfest de Brasov si va urez o zi buna!

Hai pa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu