Sustin si-mi place

marți, 23 noiembrie 2010

AAAAAAAAAA!!!!

UPDATE: Un document al Secretariatului General al Guvernului arată că în primele 9 luni ale acestui an, 164 de angajaţi ai Executivului au încasat, fiecare, prime de vacanţă de aproximativ 1.000 de euro. Valoarea totală - 160.000 de euro. De asemenea, 779 de persoane au primit cel de-al 13-lea salariu, suma totală ajungând la 365.000 de euro. Cât despre cheltuielile de protocol ale Executivului acestea au fost, în primele 9 luni, de 761.000 euro.

Palatul Victoria precizează însă că toţi angajaţii, cu excepţia demnitarilor, au dreptul, prin lege, la cel de-al 13 salariu. În cazul SGG, acesta a fost plătit din bugetul pe 2010 pentru munca din 2009. Iar legea nu se referă doar la angajaţii Guvernului, ci la toţi salariaţii instituţiilor publice din România, inclusiv cei din Parlament.
via antena3.ro

E a doua oara cand vad asa ceva si a "n"-a oara cand aud de asa ceva .

Niste conoscuti vor sa cumpere o casa, cu credit de la banca.
Din pacate nu se poate, pentru ca cei de la cadastru au, pe aceeasi locatie(in cazul de fata, pe acelasi apartament), 3(TREI!!!!) adrese diferite. Evident ca cei care trebuie sa rezolve acesta problema(a se citi incompetenta crasa!!!) sunt cumparatorii acelui apartament, nu retardati mintali de la oficiul de cadastru si intabulare, nu reprezentantii acelui oficiu, nu bugetarii care au si prime lunare si al 13-lea salariu., nu astia care stau in cur si fac acte(oficiale!!!!-cat de greu e sa fii atent la ceea ce scrii????), ci cei care se vor indatora o viata intreaga pentru a avea un acoperis deasupra capului!!!!
Trebuie sa mentionez ca atunci cand subsemnatul s-a mutat dintr-un apartament in altul, a descoperit cu stupoare ca apartamentul in care locuia inca din 1985 era intabulat pe NUMELE VECINEI DE LA ETAJUL 2!!!!!!(evident,umblatura pentru repararea greselilor unor PROSTI,RETARDATI si INCAPABILI tot de subsemnatul si familia sa a fost facuta).

Deci si in concluzie, felicitari! Sunteti de o incompetenta crasa!!!

(poate asta e un criteriu de angajare, mai stii?)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu