Sustin si-mi place

vineri, 25 martie 2011

Minunat scris!


"Presa e de vină că ministrul Șeitan nu vedea cozile la care stăteau plătitorii de taxe. De aceea a devenit fost ministru.
Presa e de vină că țara asta nu iese din criză. Domnul Băsescu și domnul Boc sunt fanii acestei fraze. Presa e de vină și că țara a intrat în criză. Normal! Altfel nu ar fi aflat nimeni că e vorba de o criză mondilă!
Presa e de vină că doamna Udrea doarme cu ferestrele deschise pentru că nu știe cum să închidă căldura. Dacă ar trăi cu 5 milioane de lei vechi pe lună, ar învăța repede să închidă căldura. De la factură. Sau presa e de vină că doamna Udrea nu mai are decât un borcan de zacuscă în frigider. Asta, sincer, se vede, având în vedere că pe celelalte borcane cu zacuscă le-a mâncat deja fără îndoială, dacă privim fălcuțele proaspăt dobândite de doamna ministru.
Presa e de vină că Bercea mondialul respiră aer răcoros la ora asta. Presa e de vină că fratele președintelui l-a nășit. Și tot presa e de vină că însuși Președintele a dănțuit cu Mondialul și a primit cadou de la acesta(nu știm dacă impozitat sau nu) o salbă generoasă la gâtul primei doamne. Presa e de vină că Bercea Mondialul a devenit un simbol național. Aici s-ar putea să aibă dreptate, asta dacă nu era Traian Băsescu partenerul de horă al cefei groase.
Presa e de vină că Moni și Iri divorțează. Eu, sinceră să fiu,  cred că presa e de vină și că Moni și Iri s-au cunoscut și mai ales că s-au făcut cunoscuți. Presa e de vină și că Iri a înșelat-o pe Moni. Jacuzzi-ul nu are nicio vină, serios!
Presa e de vină că prea umflă scandalurile cu Mutu. Și tot presa e de vină fără îndoială că la Steaua antrenorii se schimbă mai des decât șosetele proprietarului, pac pac.
Presa e de vină că doamna Anastase a furat niște multe voturi ca să treacă o lege. Dacă presa nu era acolo, nu s-ar fi știut.
Presa e de vină că un ungur excentric l-a spânzurat pe Avram Iancu în piața publică. Și cred că tot presa e de vină că acest ungur nu știe boabă română deși e funcționar public al statului român, deci plătit din banii publici.
Presa e de vină că poporul crede cum că Blejnar are legătură cu șpăgile din vămi. Dacă nu spunea presa acest lucru, noi încă am fi crezut că Blejnar e un om cinstit. Așa credem că are doar mult mult tupeu.Presa e de vină că brandul de țară al doamnei Udrea a rămas în frunza goală. Presa e de vină că prea îl critică pe președinte. De aceea m-aș hazarda să spun că presa e de vină pentru că România intră în război în Libia. Atâta l-a criticat pe președintele Băsescu pentru lipsa unei poziții ferme, încât acesta a cedat și ne-a băgat în război. Na, să te înveți minte, presă ce ești!"
P.S. Articol scris de Naty Badea si preluat de aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu