Sustin si-mi place

duminică, 20 februarie 2011

Uau!De-abia astept!!

"La sfârşitul săptămânii trecute, Partidul Popular înfiinţat de patronul OTV, Dan Diaconescu, şi-a lansat filiala braşoveană la Centrul Cultural Reduta. 
În faţa unei săli pline la refuz, Dan Diaconescu şi-a început discursul spunând că o aşteaptă pe Elodia să voteze cu partidul său. Liderul popularilor a atacat voalat conducerea municipiului spunând că  „în ultimii 21 de ani s-a furat mult din banii braşovenilor”. „Foarte mulţi dintre braşoveni sunt mulţumiţi de felul în care arată oraşul, dar ei trebuie să ştie că puteau trăi mult mai bine şi din turism şi din industrie”, a spus Diaconescu în faţa celor 400 de simpatizanţi.
Preşedintele Partidului Popular a anunţat că planul său este de a transforma Braşovul în capitala României. „Proiectul nostru general, naţional, de a muta capitala de la Bucureşti, sau de a construi o nouă capitală de la zero, este clar legat de zona Braşovului, fiindcă aici este centrul ţării şi de aici pleacă totul, aici ar fi normal să se mute centrul economic al României, dacă nu şi centrul administrativ“, a declarat Diaconescu."


Uau!Deci uau!!! 
Nu este această ştire o maximă de bunaciune??Nu ar vrea toţi braşovenii să se mute şi pasajele Obor şi Băneasa cu florărese şi cetăţeni nomazi cu tot??Poate chiar podul Giuleşti??Ştiu, vreţi să avem şi noi Ferentariul nostru, recunoaşteţi!Sau, şi mai bine, strada Republicii să se transforme în Dorobanţi??Nu cred, nu e o şaormerie decentă acolo, demnă de nişte băşini de bulevard bucureştean! 
Sau maximă de bunaciune ştirea asta e pentru că , dacă stăm să ne gândim, una bucată Banbu avem, piţipoancele mai lipsesc. 
Minunat, minunat! 
bunasearadoamnelorsidomnilorsuntdandiaconescudirectnumaiaicipresedinteledumneavoastra! 
Deosebit o să fie şi faptul că proaspătul votat "cel mai curat oraş din România" va deveni, în foarte scurt timp, cel mai murdar oraş din România. 
M-a ajutat asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu